Εμπνευσμένο από τα παιδιά και φτιαγμένο με αγάπη για αυτά, το ΚΔΑΠ «Kids Athletics» στην πόλη της Περαίας Θεσσαλονίκης, είναι το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που ήρθε να αλλάξει τον τρόπο που περνάνε τα παιδιά τον χρόνο τους μακριά από το σχολείο και από το σπίτι! Ένας χώρος δημιουργικής απασχόλησης, δημιουργικού παιχνιδιού, ένας χώρος ελεύθερης διακίνησης και έκφρασης ιδεών, ένας χώρος γυμναστικής μόνο για παιδιά! Στόχος είναι τα παιδιά να ψυχαγωγούνται δημιουργικά και να διασκεδάζουν καθημερινά βάζοντας τη φαντασία τους να δημιουργήσει. Ένας χώρος βγαλμένος μέσα από την δική μας ανάγκη να έχουν τα παιδιά μας αυτό που πραγματικά τους αξίζει

Το κίνητρο μας ήταν να υπάρξει ένας χώρος δημιουργικής απασχόλησης, δημιουργικού παιχνιδιού, ένας χώρος ελεύθερης διακίνησης και έκφρασης ιδεών, ένας χώρος γυμναστικής μόνο για παιδιά!

Ένας χώρος βγαλμένος μέσα από την δική μας ανάγκη να έχουν τα παιδιά μας αυτό που πραγματικά τους αξίζει.

Αξίες όπως ο σεβασμός, η ομαδικότητα, η υπευθυνότητα, η ευγένεια και η αγάπη είναι από τις πρώτες ανθρώπινες αξίες που διδάσκονται στα παιδιά.

Στόχος μας είναι αλλάξει ο τρόπος που περνάνε τα παιδιά τον χρόνο τους μακριά από το σχολείο και από το σπίτι!

#WhiteCard

0

  • Η φιλοσοφία μας βασίζεται στις αξίες του αθλητισμού πιστεύοντας ότι είναι το εργαλείο για την σωστή διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών.

  • Greece